Forside Modemagasiner Mode blogs Mode butikker Blog

BoligmagasinerBo Bedre

Magasinet er blevet udgivet i mere end 50 år. Det udkommer 12 gange om året og er fyldt med lækkert design.

Her kan du læse om, hvordan forskellige danskere har valgt at indrette deres hjem, artiklerne er fyldt med smukke billeder af velindrettede boliger. I magasinet præsenteres du for danske designklassiskere og kunst.

Magasinet har flest læsere over 40 år.

Boligmagasinet

I dette magasin finder du ikke alene boligreportager, godt tilbagelænet i stolen kan du også læse om indretning og shopping. Her finder du inspiration til, hvordan du indretter din bolig på en personlig måde ved, at gøre brug af designermøbler, men du finder også guides til billigere alternativer.

Hvis du er vild med DIY, kan du læse om små projekter, som du selv kan lave i din bolig.

Målgruppen for magasinet ligger imellem 25-59 år.

Boligliv

Her er der tale om et boligmagasin der bobler af kreativitet. I magasinet vises der boligreportager fra hjem, hvor det ikke er ualmindeligt, at se et miks imellem designermøbler, loppefund og friske farver.

Det byder også på opskrifter, ideer til familieaktiviteter og forskellige kreative løsninger som du kan bruge i din egen bolig.

Reportagerne spænder vidt fra kolonihave idyl, velindrettet minihjem til hvor og hvad du skal shoppe til din bolig.

41% af læserne var i 2. halvår af 2015 kvinder i alderen 30-49 år

RUM

Dette magasin henvender sig til læsere i alderen 25-50 år.

Et magasin hvor der ikke alene er fokus på indretning i Danmark, her finder du også reportager fra udlandet. Du kan holde dig opdateret omkring internationale trends og om hvor du kan købe produkterne her i Danmark.

Du går heller ikke glip af ideer til, hvad du skal købe på din næste shoppetur, samt at du kan finde inspiration til gode indretningsløsninger til din egen bolig.

Mad & Bolig

Som navnet antyder så skrives der i dette magasin ikke kun om indretning, her er der også reportager om god mad. Selvom du finder opskrifter, tips til hvor du får den bedste goumetoplevelse og guides til din næste rejse, så fylder bolig stadig mere end 50 sider i hvert magasin.

Magasinet har i 2016 fejret 25 års jubilæum.

ALT Interiør

Magasinet udkommer 9 gange om året, i nogle af ugerne udkommer det sammen med ALT for damerne. Her er der fokus på, at give læseren inspiration til indretning af boligen igennem reportager fra Danmark og udlandet.

Du kan læse om trends, hvordan du får stilen i din egen bolig og forskellige interviews. Læserne er typisk kvinder i alderen 25-49 år.

ELLE Decoration

Dette magasin er internationalt, det udkommer i 26 lande. Den danske udgave af magasinet udkom for første gang i oktober 2012.

Magasinet udkommer 12 gange om året, fyldt med danske og internationale tendenser indenfor boligindretning. Målgruppen er kvinder i aldersgruppen 25-45 år med interesse for smuk boligindretning.

Netmagasiner om boligenBoligjournalen.dk

Boligjournalen.dk. kan du online læse om boligindretning. Siden byder på testresultater af hårdehvidevarer, blogindlæg om miljø og ideer til køkkenet.

På siden finder du inspiration til, hvordan du indretter dig moderne i din bolig og links til hvor du kan købe møbler der følger tidens trends. Der deles ud af tips og ideer til, hvordan du selv kan vedligeholde din bolig.

Hjem.dk

Når alle boligmagasinerne er læst og du har fundet inspiration til en ny indretning af hjemme, er det tid til at gå på shopping.

Hos Hjem.dk finder du flere af de skønne ting du ser i boligmagasinerne samlet på et sted. Her kan du i ro og mag bladre magasinerne igennem og finde produkterne på hjemmesiden, hvorefter du kan få dem leveret lige til døren.

På siden finder du et stort udvalg indenfor køkkenudstyr, borddækning og brugskunst.Fra bloggen

Gode danske studiemagasiner...
Læs mere
I Danmark har vi lang tradition for mode og design til boligen...
Læs mere
Det danske Computerblad "Komputer for alle" er lidt af en legende for de fleste...
Læs mere
Garderoben er blevet unisex. Hvis ellers størrelserne var de samme, ville vi kunne dele..
Læs mere
Festkjolen er et absolut must have for enhver kvinde. Selv er jeg en decideret kjolepige..
Læs mere
Bladguiden har fundet frem til fem eksempler på nye danske tiltag inden for modens verden..
Læs mere
Bladguiden.dk E-mail: kontakt@bladguiden.dk