Forside Modemagasiner Mode blogs Mode butikker Blog

Computerblad med 20 års erfaring

Det danske Computerblad “Komputer for alle” er lidt af en legende for de fleste computer interesserede. Det startede i 1997 og de har derfor snart 20 års erfaring med at lave en PC magasin, der i dag kommer omkring det meste indenfor teknologiverdenen – dog centreret om computerdelen.

Bladet henvender sig primært til de der føler sig nye eller let øvede indenfor den teknologiske verden. Bladet bliver skrevet i et let læseligt sprog, med forklaringer på de mere tekniske ord og specifikationer, så alle kan være med./p>

Artiklerne i bladet rummer et bredt udvalg af guides, nyheder, tests, og artikler til forståelse af diverse computer eller teknologi relaterede emner. Komputer for alle er et af de mest pædagogiske computerblade.

Komputer for alle er i dag Nordens største computerblad

Det blev oprindelig startet som et udelukkende dansk blad, men er sidenhen gået over til at blive oversat til svensk, finsk og norsk. Deres samlede oplag på Komputer for alle på 140.000 eksemplarer, hvilket gør dem til nordens største computermagasin. Det udgives af Bonnier Publications som har hovedsæde i København.

Ikke alene er Komputer for alle nordens største computerblad, det er også det mest prestigefyldte. Deres anmeldelser af produkter er kendt for at være særdeles veludførte, hvor de tager hensyn til en række af de parametre du som forbruger vil få mest gavn af.

Bladet giver guides til alt der omhandler it og teknologi.

Tilbud på Komputer for alle abonnement

Her kan du finde tilbud på abonnement på Komputer for alle:

Komputer for alle abonnementer får også adgang til en række fordele og tilbud hos bl.a 123hjemmeside og andre softwareudbydere.

Her kan du se eksempler på artikler:

24 siders guide til Windows 10
Lær alt om hvad der er nyt ved Windows 10, hvilke fordele og ulemper der er ved det. Hvordan differentierer det sig fra tidligere udgaver af Windows, hvordan finder man frem til de almindelige kendte funktioner osv.

Det bedste antivirus til Windows
Der er stor forskel i hvor gode, hvor bruger venlige og hvor dyre antivirus programmer er. Denne artikel rummer en stor test af de mest kendte og nogle ukendte antivirus programmer.

Gratis antivirus er ikke gratis
En artikel der forklarer hvordan nogle antivirus programmer udnytter oplysninger om din computer til at tjene penge. Denne artikel fortæller også hvilke antivirus programmer du skal undgå.

Lyt, når du vil
En guide til hvordan du kommer i gang med at bruge podcast både på computer, mobil og tablet.

Den store hjemmesideskole
Lær, hvordan du nemt og hurtigt laver din egen hjemmeside.

Tænk, før du køber printer
Hvis du køber den forkerte printertype, kan det blive en dyr fornøjelse.

Få styr på NemID
En let og overskuelig guide til alt hvad du skal vide om NemID. Denne guide er særlig anvendelig for ældre brugere.

Netkablet.dk – online magasin om Internet og mobilbrug

Et alternativ eller supplement til abonnement ved Komputer for alle, er at bruge en af de webblogs, som skriver om computere. En af disse sider er Netkablet.dk. Alle artiklerne på netkablet er gratis og der er ikke noget indhold forbeholdt betalende kunder. Denne side fokuserer primært på 4 emner: Internet, Mobil, Hosting og Tech.

Internetkategorien omhandler primært om anskaffelsen, fejlfinding og generelle spørgsmål der må komme i forbindelse med brugen af Internet. Det er alt lige fra hvordan man finder det billigste internet til, hvordan man optimerer sin internethastighed og særlig gavnligt for de fleste danskere, hvordan man undgår og fixer langsomt internet.

Emnerne er generelt lidt mere avancerede, hvor der er plads til mere nørdede spørgsmål, men sproget er stadig let forståeligt, så alle kan være med. Så har du langsom internet, er du træt af din udbyder eller har du et andet internet eller mobilt bredbånd spørgsmål, så er der stor sandsynlighed for at du kan finde svaret her.

Mobilkategorien omhandler primært mobiltelefoni. Det er alt fra anmeldelser af mobiltelefoner med store taster til abonnementspriser og tips og guides. Denne kategori gemmer derfor på perler for de tech-glade og for helt almindelige mobilbrugere. Hvornår har du fx sidst tjekket op på om du betaler for meget for dit mobilforbrug? Bruger din udbyder det mest effektive netværk? Dette er blot nogle af spørgsmålene i denne kategori.

Hosting kategorien er primært for dig, som ønsker selv at starte en hjemmeside eller blot har interesse i det. I denne kategori bliver du guidet til at lige fra at finde det perfekte domænenavn til webhoteller, hvad de forskellige ting betyder osv. Det er primært for de øvede og begyndere.

Tech er kategorien der indeholder artikler om det nyeste inden for teknologi. Hvad end du er Netflix bruger, mangler nye høretelefoner, skal have tiden til at gå i sommerhuset eller bare generel er interesseret i det nyeste teknologi eller gadgets, så er det her stedet.

Derudover rummer Netkablet også en lang række prisguides inden for de førnævnte kategorier. Netkablet er derfor et besøg værd, siden er ganske gratis og deres guides kan spare dig for mange penge og frustrationer.Fra bloggen

Gode danske studiemagasiner...
Læs mere
I Danmark har vi lang tradition for mode og design til boligen...
Læs mere
Det danske Computerblad "Komputer for alle" er lidt af en legende for de fleste...
Læs mere
Garderoben er blevet unisex. Hvis ellers størrelserne var de samme, ville vi kunne dele..
Læs mere
Festkjolen er et absolut must have for enhver kvinde. Selv er jeg en decideret kjolepige..
Læs mere
Bladguiden har fundet frem til fem eksempler på nye danske tiltag inden for modens verden..
Læs mere
Bladguiden.dk E-mail: kontakt@bladguiden.dk